.Π. Ρήγας: Η ψήφος εμπιστοσύνης, είναι ψήφος εμπιστοσύνης για τη χώρα

 «Αυτή η ψήφος εμπιστοσύνης δεν είναι προς την κυβέρνηση, είναι ψήφος εμπιστοσύνης για τη χώρα, για τις προσπάθειες που έκανε ο ελληνικός λαός» τόνισε ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Ρήγας, υποστηρίζοντας την πρόταση του πρωθυπουργού για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης και επιτέθηκε με δριμύτητα στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως επιχειρεί ρεσάλτο στην εξουσία, ενώ καν δεν διαθέτει πρόταση διακυβέρνησης.

Ο κ. Ρήγας χαρακτήρισε απαράδεκτα τα όσα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αιτιάται περί δυσαρμονίας της σημερινής Βουλής και του λαϊκού αισθήματος, μίλησε για πρωτοφανείς ισχυρισμούς και «κομματικό μικρομεγαλισμό» όταν με βάση τις δημοσκοπήσεις υποστηρίζει ότι ο ελληνικός λαός αποφάνθηκε υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. 

Όπως είπε, με το σκεπτικό αυτό θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί ο Ομπάμα πριν αναλάβει δεύτερη θητεία και ο Ολάντ επειδή καταπίπτει στις σφυγμομετρήσεις ενώ αιτιολογώντας την πρωθυπουργική πρόταση για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης ανέφερε ότι ήταν επιβεβλημένη ώστε να δοθεί «θεσμική απάντηση» αφού ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρώντας ρεσάλτο στην εξουσία και με «άρπα κόλα» κινήσεις δημιουργεί ανασφάλεια στην κοινωνία.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.