.Σκηνικό πολιτικής πόλωσης

Εντείνεται το σκηνικό πόλωσης με αφορμή τη συζήτηση για χρηματισμό βουλευτών εν όψει της προεδρικής εκλογής , με φόντο τις συζητήσεις για τη μετά μνημόνιο εποχή και την εκλογολογία. Συνέχεια έδωσε σήμερα μέσω του ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλετης. 

«Οποίος έχει τη μύγα μυγιάζεται» ανέφερε και ζήτησε να αφεθεί η Δικαιοσύνη να κάνει την ερευνά της. Απαντώντας η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, ανέφερε «οποίος έχει τη λάσπη λασπώνει»  κάνοντας λόγο για «σχέδιο ανωμαλίας» και «ακτιβισμό της λάσπης». 

Η στρατηγική τρομοκράτησης βουλευτών από τον ΣΥΡΙΖΑ αμαυρώνει τους πολιτικούς και το πολιτικό σύστημα, τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Χρήστος Αηδόνης, μιλώντας στο σταθμό μας και τη Νόνη Καραγιάννη. 

Διερωτήθηκε «αν κάποιος δεν ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας και μπει σε ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ θα σημαίνει ότι είναι χρηματισμένος», ενώ σημείωσε πως θα ψηφίσει υπό προϋποθέσεις πρόεδρο της Δημοκρατίας, που αφορούν το πρόσωπο, τα επιχειρήματα που θα δώσει η συγκυβέρνηση, αλλά και το πολιτικό κλίμα.

Την πρόθεσή του να μην ψηφίσει την πρόταση της ΝΔ για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αν δεν συμφωνεί με την επιλογή του προσώπου, εξέφρασε ο «γαλάζιος» βουλευτής Μιχάλης Ταμήλος, μιλώντας στον ΑΝΤ. 

Αιχμές κατά της ΝΔ άφησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Φίλιππος Σαχινίδης μιλώντας στον Α984 και τη Νόνη Καραγιάννη. Εξέφρασε επιφυλάξεις για τις προτάσεις που διατυπώθηκαν για κυβέρνηση εθνικού σκοπού, τονίζοντας ότι ζητούν συναινέσεις αυτοί που δεν έδωσαν ποτέ τη συναίνεσή τους

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.