.Αντ. Σαμαράς: "Η κυβέρνηση παραμένει ισχυρή για να διαπραγματευτεί το τέλος της εποχής των μνημονίων"

«Αποδείχθηκε ότι η χώρα δεν χρειάζεται νέο αναγκαστικό δανεισμό. 

Κι ότι μπορεί να τα καταφέρει και χωρίς τα υπόλοιπα από τα χρήματα, που προβλέπονταν να πάρει από το τωρινό Μνημόνιο» δηλώνει ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» και προσθέτει: «Κρατάμε τη χώρα σταθερή στο τέλος μια μεγάλης διαδρομής. 

Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα και η κυβέρνηση παραμένει ισχυρή για να διαπραγματευτεί το τέλος της εποχής των μνημονίων».

Το δίλημμα, όπως λέει, είναι ανάμεσα σε δύο δρόμους: «Από τη μία, η σταθερή πορεία εξόδου από την κρίση, εξόδου που ήδη αρχίζει.. Κι από την άλλη, η απότομη επιστροφή σε κρίση, χειρότερη από αυτή που γνωρίσαμε και ήδη ξεπερνάμε. 

Ο λαός υπέφερε και υποφέρει, συχνά οργίστηκε, αλλά θέλει σταθερότητα, ομαλότητα και προοπτική. Ξέρει ότι ήμασταν στο πάτο και τώρα βγαίνουμε. Γι' αυτό, άλλωστε και δεν ανταποκρίνεται πια στις εκκλήσεις για επαναστατική γυμναστική. Όλοι ξέρουν ότι η αντιπολίτευση δεν έχει πρόγραμμα, δεν προτείνει τίποτε. 

Κι όλοι καταλαβαίνουν ότι οι ακατάσχετες υποσχέσεις για "παροχές" είναι κίβδηλες και επικίνδυνες. Τα πλήρωσε αυτά ο λαός πολύ ακριβά. Και πολύ πρόσφατα... Ενώ η σταθερή πορεία προς την ανάπτυξη, θα δώσει πολύ περισσότερα στον καθένα και ασφάλεια σε όλους. Σίγουρα και χωρίς ψέματα και θεατρινισμούς...».

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.