.Πρεμιέρα με νίκες για Ολυμπιακό και Ατρόμητο στη β' φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 της Παναχαϊκής στο Παμπελοποννησιακό στάδιο σε αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημείωσε με αυτογκόλ ο Κάργας στο 74΄. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε τον αγώνα η Παναχαϊκή μετά την αποβολή του Άλμπι με δεύτερη κίτρινη στο 60΄. 

Υπό το βλέμμα του Ρικάρντο Σα Πίντο ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του Ηρακλή Ψαχνών στην Εύβοια, στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία του 5ου ομιλου για το Κύπελλο Ελλάδας. 

Ο 41χρονος Πορτογάλος τεχνικός, βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου των Ψαχνών και παρακολούθησε τις προσπάθειες του Ατρομήτου, με τη διοίκηση του οποίου αναμένεται να δώσει τα «χέρια» μέσα στις επόμενες ώρες ώστε να καλυφθεί το κενό που άφησε η αποχώρηση του Γιώργου Παράσχου. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 75ο λεπτό ο Κούρος με βολέ έξω από την περιοχή.

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας του Καυτανζογλείου ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Λεβαδειακό, στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό με τον Σιατραβάνη, ενώ για τον Λεβαδειακό ισοφάρισε με δυνατό σουτ ο Μπορνταγκαράι στο 59΄. Στο 86΄ ο Περόνε έστειλε με σουτ την μπάλα στα δίχτυα του Πρζιρόφσκι, ωστόσο ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης και η αποβολή του Ρομάνο με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.