.Πυρά μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Νέα σύσκεψη το αργότερο ως αύριο, πριν από την έναρξη των νέων διαπραγματεύσεων με την τρόικα, θα έχουν Σαμαράς – Βενιζέλος, την ώρα που τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν τα θερμά επεισόδια ανάμεσα στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. 
«Η κυβέρνηση είναι ενιαία και θα ακολουθήσει τον δρόμο που έχει χαράξει» τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη. «Βόμβες», από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θάνο Μωραΐτη, που έθεσε προϋποθέσεις για την ψήφο του για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ζητώντας μεταξύ άλλων αλλαγή πολιτικής από την κυβέρνηση. 
Έθεσε θέμα νέας στρατηγικής και ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως αυτό δεν θα γίνει ούτε με δημόσιες σχέσεις ούτε με τακτικισμούς, ενώ επιτέθηκε κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για τα όσα είπε στη Χαλκιδική, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «η μόνη χειροβομβίδα που κρατούσε ο κ. Σαμαράς ήταν μια από αυτές που πετούσε συνεχώς μέχρι το 2011 ανατινάζοντας όποια απόπειρα συμπαράταξης στην εθνική προσπάθεια για την έξοδο από την κρίση”.
«Όσο το τοπίο δεν ξεκαθαρίζεται, στο μυαλό όλων μας υπάρχει το ενδεχόμενο των εκλογών», δήλωσε ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης αναφερόμενος στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Για τη διαφωνία Ντινόπουλου – Μητσοτάκη για τους επανελέγχους των συμβάσεων , ο κ Βορίδης είπε πως αν η διαφωνία είναι ενταγμένη σε μία οιονεί προεκλογική εκστρατεία, είναι πολύ κακό.
Είναι λάθος να συζητούνται προσωπικές αιχμές ειδικά από δικά μας στελέχη, τόνισε στον Α984 ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος. Αναφορικά με την εκλογή προέδρου της Δημοκρατία παρέπεμψε στο νέο έτος για τις όποιες εξελίξεις.
Δεν θα καταστραφούμε κιόλας αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, είπε στο parapolitika fm ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος, προσθέτοντας πάντως ότι τα πράγματα τότε θα είναι δυσκολότερα. 

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.