.Ο κόσμος αναζητά μια νέα αρχή

«Ο κόσμος αναζητά μια νέα αρχή, ένα νέο ξεκίνημα την αναγέννηση του κινήματος μας», τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στην αποψινή εκδήλωση του Ιδρύματος «Ανδρέας Παπανδρέου», στο Ζάππειο Μέγαρο, για την 40η επέτειο από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.

«Θα προσπαθήσω», πρόσθεσε, «να υπηρετήσω αυτή την ανάγκη όσο πιο ενωτικά μπορώ με συνείδηση της ευθύνης και της ιστορίας μας».

Πολλοί μιλούν για επιστροφή στην ομαλότητα και κανονικότητα τι σημαίνει ακριβώς, αυτό διερωτήθηκε ο πρώην πρωθυπουργός, προσθέτοντας ότι «επιστρέφει το ρουσφέτι, οι χάρες στα πάσης φύσεως συμφέροντα, τους τραπεζίτες και τα media». 


Χρειάζεται η επανάσταση του αυτονόητου σημείωσε και τόνισε ότι αριστερά και δεξιά είναι οι όψεις του ίδιου νομίσματος δε μας λένε που θα οδηγηθούμε τους βολεύει το ίδιο πελατειακό παιχνίδι εμείς σημείωσε θέλουμε να μιλήσουμε για τη μεταπελατειακή Ελλάδα.

Έχουμε αγώνα μπροστά μας να πιάσουμε το νήμα από κει που το αφήσαμε, δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος τόνισε ότι μόνοι μας με το οικονομικό επιτελείο και τη ΚΟ αποτρέψαμε μια εθνική καταστροφή.  

Νωρίτερα, στην ομιλία του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ σημειώθηκαν ένταση και αποδοκιμασίες από μερίδα παρευρισκομένων με συνθήματα «Γιώργο γερά να πέσει η δεξιά». 

Ο κ. Βενιζελος προανήγγειλε ότι θα εξηγήσει στην ομιλία του την Τετάρτη, στην (έτερη) εκδήλωση του κόμματος για τον εορτασμό της 3ης Σεπτέμβρη, την ανάγκη που οδήγησε στη συνεργασία με το ΛΑΟΣ 

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.