.Απίστευτο περιστατικό (νεκροφάνειας): 45χρονη αναστήθηκε μέσα στον τάφο της

Μακάβρια υπόθεση ερευνούν από το απόγευμα οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη, όπου σύμφωνα με καταγγελίες, μια 45χρονη που κηδεύτηκε από το νεκροταφείο της Περαίας, λίγη ώρα αργότερα... ζωντάνεψε!

Όπως υποστηρίζουν συγγενείς της άτυχης γυναίκας, η 45χρονη είχε πέσει σε κώμα και ξύπνησε μέσα στο φέρετρο, αλλά πέθανε τελικά από… ασφυξία, λίγη ώρα μετά την κηδεία της!

Όπως επιβεβαίωσε απόψε και η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης η 45χρονη νοσηλευόταν σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της πόλης και σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς άφησε την τελευταία της πνοή.

Οι συγγενείς παρέλαβαν τη σορό και στις 6.30 σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε κανονικά η κηδεία της από το νεκροταφείο της Περαίας.
Αποχώρησαν και οι τελευταίοι συγγενείς από τον τάφο και ύστερα από λίγη ώρα κάτοικοι της περιοχής, αλλά και μια παρέα ανηλίκων, που έπαιζαν έξω από την περίφραξη των νεκροταφείων, άκουσαν μια γυναικεία φωνή να καλεί σε βοήθεια, μέσα από τα έγκατα της γης!

Ειδοποίησαν την αστυνομία και άμεσα ξεκίνησε η διαδικασία εκταφής, αλλά όπως αποκαλύφθηκε η γυναίκα ήταν νεκρή.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η 45χρονη ξύπνησε από το λήθαργο, αλλά πέθανε από ασφυξία μέσα στο φέρετρο. Η αστυνομία, ωστόσο, φέρεται να προβάλει την εκδοχή της νεκροφάνειας.


Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, ενώ οι συγγενείς της καταγγέλλουν τους γιατρούς του ιατρικού κέντρου και αναμένεται να καταθέσουν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.