.Κινηματογραφικές προβολές κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό της Αθήνας

Ελληνικό σινεμά και ταινίες - σταθμοί του αμερικανικού κινηματογράφου, κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό της Αθήνας, συμπληρώνουν το πρόγραμμα του 4ου Athens Open Air Film Festival για τον Ιούλιο. Όλα αυτά με φόντο προαύλια μουσείων, πάρκα και ιστορικούς θερινούς κινηματογράφους που θα μετατραπούν και πάλι σε υπαίθριες αίθουσες προβολής.

Μία από τις εμβληματικότερες ταινίες στην ιστορία του αμερικάνικου σινεμά, υποψήφιο για 3 βραβεία Όσκαρ και με καθηλωτικές ερμηνείες, το «Ξαφνικά Πέρσι το Καλοκαίρι»
 Τζόζεφ Μάνκιεβιτς (Suddenly Last Summer, 1959) ζωντανεύει ξανά στην μεγάλη οθόνη, σήμερα, στον κήπο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου. Ακολουθούν την Τετάρτη 23 Ιουλίου τα «Φτηνά Τσιγάρα» του Ρένου Χαραλαμπίδη (2000) στο «Σινε-Παρί», στην Πλάκα. 

Συνεχίζοντας, στις 24 Ιουλίου τη σκυτάλη παίρνουν«Οι Μαχητές» του Γουόλτερ Χιλ (The Warriors, 1977) στο 'Αλσος Πετραλώνων. Οι προβολές του 4ου Athens Open Air Film Festival για τον Ιούλιο ολοκληρώνονται με την ταινία του Μπομπ Φος «Η Παράσταση Αρχίζει» (All That Jazz, 1979) που θα παιχτεί στο Σινέ - Ελληνίς Cinemax, την Δευτέρα 28 Ιουλίου.

Όλες οι προβολές του Athens Open Air Film Festival ξεκινούν στις 21.00 και η είσοδος είναι ελεύθερη ενώ, τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Οι προβολές πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του ΕΟΤ & 
www.visitgreece.gr. Για το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ επισκεφτείτε το: www.cinemag.gr & www.aoaff.gr

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.