.ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Το ντέρμπι στην Τούμπα βρήκε νικητή τον ΠΑΟΚ με 1-0 επί του Ολυμπιακού, αποτέλεσμα που στέλνει το «δικέφαλο» του Βορρά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί στις 26 Απριλίου (αντίπαλος του θα είναι ο Παναθηναϊκός). Στη ρεβάνς του δεύτερου χρονικά ημιτελικού (στο πρώτο ματς οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 2-1) το γκολ που χάρισε την πρόκριση στους Θεσσαλονικείς πέτυχε στο 49΄ ο Αθανασιάδης.

Ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση 73 λεπτών, λόγω της «έμπνευσης» κάποιων να τοποθετήσουν ψάρια στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας! Στο 89΄ αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα οι Μανιάτης, Κατσουράνης (ο άσος του ΠΑΟΚ είχε γίνει αλλαγή), με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να επιτίθεται στο συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα, ο οποίος νωρίτερα επιχείρησε να του ρίξει κουτουλιά προερχόμενος από τον πάγκο. Στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Νάτχο του ΠΑΟΚ.

 Ο Παναθηναϊκός είναι ο πρώτος φιναλίστ του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, που είναι προγραμματισμένος για τις 26 Απριλίου. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 3-0 του ΟΦΗ στην παράταση (1-0 στην κανονική διάρκεια του αγώνα, σκορ με το οποίο είχαν επικρατήσει οι Κρήτες στην έδρα τους) στο δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης και περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους, μετά τον αποψινό δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό. Ο Αμπεΐντ στο 20΄ και ο Μπέργκ (97΄, 115΄πεν.) ήταν οι σκόρερ του «τριφυλλιού». 

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.