.Εξηγήσεις από τον Βενιζέλο ζητούν Παππάς και Σκουρλέτης


Εξηγήσεις από τον πρόεδρο ΠΑΣΟΚ,Ευάγγελος Βενιζέλο,ζητά ο Νίκος Παππάς,διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή  τον ισχυρισμό του κ. Βενιζέλου ότι εκείνος διοχέτευσε σε δημοσιογράφο την λίστα Λαγκάρντ.

Εξηγήσεις ζητά, επίσης, και ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης, σχετικά με δηλώσεις του κ. Βενιζέλου ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης διοχέτευσε φήμες αναφορικά με το περιεχόμενο της λίστας Λαγκάρντ, ότι δηλαδή υπήρχαν σε αυτή συγγενικά πρόσωπα του κ. Βενιζέλου.

Ο κ. Παππάς αναφέρει στη δήλωσή του ότι «ο κ. Βενιζέλος που έκρυβε τη λίστα Λαγκάρντ στο γραφείο του, μαζί με τα αμυντικά σχέδια της χώρας, ήταν λογικό να ενοχληθεί με τη δημοσίευσή της». 

Όμως, προσθέτει  «οφείλει να θεμελιώσει και να αποδείξει τις κατηγορίες που εκστόμισε  εναντίον μου», ενώ σημειώνει ότι ο κ. Βενιζέλος «δεν θα είναι η πρώτη φορά που λειτουργεί ως συκοφάντης, ούτε ο ίδιος, ούτε αυτοί που αναπαράγουν τα αίσχη του.Εκείνος είχε τη λίστα στο γραφείο του, εκείνος και τη δυνατότητα να παράγει και να διακινεί αντίγραφα».

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.