.Της «ταχυδρόμησαν» στην πόρτα της το κεφάλι του συζύγου της

Εμποροι ναρκωτικών έστειλαν σε γυναίκα αστυνομικό στο Ρίο ντε Ζανέιρο το κεφάλι του συζύγου της, ο οποίος είχε απαχθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας. Σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο G1, οι δράστες είχαν βγάλει τα μάτια και είχαν ξεριζώσει τη γλώσσα του άτυχου άνδρα.

Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα αστυνομικός εργάζεται για τις Ειρηνευτικές Μονάδες της Αστυνομίας (UPP), δηλαδή την υπηρεσία που έχει εγκατασταθεί στις φαβέλες μετά την ανακατάληψή τους, το 2008, εκτοπίζοντας τους εμπόρους ναρκωτικών που τις είχαν υπό τον έλεγχό τους μέχρι τότε.

Το θύμα, ένας 35χρονος καταστηματάρχης και πρώην ποδοσφαιριστής απήχθη το βράδυ της Δευτέρας ενώ βρισκόταν έξω από το μαγαζί του, κοντά στη φαβέλα Μίνια Ντέουσα στο προάστιο Ρεαλένγκο, στα βόρεια της πόλης. 

Οι δράστες τον έβαλαν στο αυτοκίνητό του κι εξαφανίστηκαν.
Γύρω στις 6 το πρωί, η σύζυγος του 35χρονου - αστυνομικός στο επάγγελμα-  μετά από θόρυβο που άκουσε, βγήκε στην πόρτα του σπιτιού της και βρήκε στο κατώφλι το σακίδιο του άνδρα της.
«Όταν το άνοιξε, βρήκε μέσα το κεφάλι του », ανέφερε η αστυνομία της πόλης.

Οι αρχές αναζητούν το σώμα του θύματος  και το αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με την αστυνομία, το έγκλημα ενδέχεται να διαπράχθηκε από εμπόρους ναρκωτικών της Μίνια Ντέουσα ή των παραγκουπόλεων Βίλα Βίντεμ ή Κουράλ.
Τα ονόματα του θύματος και της συζύγου του δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Οι συνθήκες ασφαλείας στο Ρίο ντε Ζανέιρο βελτιώθηκαν αισθητά μετά την εγκατάσταση των UPP σε δεκάδες φαβέλες, ενόψει και του Μουντιάλ του 2014 και των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.