.Ποιος είναι ο «Νο 2» της Χρυσής Αυγής

Είναι ο «υπαρχηγός» της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί από τον Άρειο Πάγο. 

Χθες ο συλληφθείς βουλευτής Επικρατείας πέρασε την πόρτα της ΓΑΔΑ περίπου στη 1 το μεσημέρι ερχόμενος στο Αστυνομικό Μέγαρο με ταξί και φυσικά προκαλώντας για μία ακόμη φορά με τις δηλώσεις του.

Ποιος όμως είναι ο 50χρονος, στον οποίο είχε τυφλή εμπιστοσύνη ο Νίκος Μιχαλολιάκος; Το όνομα του 50χρονου βρέθηκε πρώτο στη λίστα Επικρατείας του ακροδεξιού κόμματος. 

Όπως αναφέρει και στο βιογραφικό του σε blog που διατηρεί, είναι γιος στενού συνεργάτη του δικτάτορα, Γιώργου Παπαδόπουλου ενώ διατηρεί κατάστημα επίπλων στα Γιάννενα. 

Είναι από τα ιδρυτικά στελέχη της Χρυσής Αυγής και θεωρείται ο εκφραστής της γνήσιας ιδεολογικής πτέρυγας της οργάνωσης. Προπαγάνδισε και καθοδηγούσε μέλη της οργάνωσης. 

Ο Χρήστος Παππάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962 αλλά έλκει την καταγωγή του από τη Λάκκα Σουλίου. 

Όπως αναφέρει στο βιογραφικό του, πατέρας του είναι ο μαχητής αντιστράτηγος Π/Β Ηλίας Χ. Παππάς, στενός συνεργάτης του Γεωργίου Παπαδόπουλου. Και αυτή τη συνεργασία του πατέρα του με τον πρωτεργάτη της χούντας των συνταγματαρχών τη διαφημίζει, όποτε του δοθεί η ευκαιρία. Ο πατέρας του μάλιστα ήταν υποψήφιος σε τιμητική θέση στο ψηφοδέλτιο της Χ.Α. στα Γιάννενα. 

Μάλιστα, και σε προσωπική του ανάρτηση στο blog του είχε φροντίσει να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του πατέρα του, όπως μπορείτε να δείτε...

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.