.«Κατηγορηματικό όχι στην ιμπεριαλιστική επέμβαση στην Συρία»

Την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο επέμβασης στη Συρία και στη συμμετοχή της Ελλάδας σε μία τέτοια επίθεση, εξέφρασε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στο συλλαλητήριο που οργάνωσε η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ στο Σύνταγμα ενάντια στον πόλεμο στη Συρία.

«Λέμε κατηγορηματικό όχι στην ιμπεριαλιστική επέμβαση στην Συρία. Καμία εμπλοκή της Ελλάδας με οποιοδήποτε τρόπο. Φέρουν βαριές ευθύνες οι πολιτικές δυνάμεις που θέλουν να δώσουν γη και νερό στους φονιάδες των λαών. Ευθύνες έχουν και οι πολιτικές δυνάμεις εκείνες, οι οποίες υιοθετούν κάθε ιμπεριαλιστικό πρόσχημα, όπως επίσης συσκοτίζουν το πραγματικό περιεχόμενο του ιμπεριαλιστικού πολέμου», ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας.

«Ο μόνος αρμόδιος να καθορίσει τις εξελίξεις στην χώρα του είναι ο ίδιος ο συριακός λαός και βέβαια όχι οι ιμπεριαλιστικές πολύμορφες στρατιωτικές, πολιτικές, οικονομικές επεμβάσεις, όπως κι αν ονομάζονται αυτές, όποια μορφή κι αν παίρνουν, είτε τη μορφή του ιμπεριαλιστικού πολέμου όπως τώρα, είτε τη μορφή της ιμπεριαλιστικής ειρήνης», κατέληξε.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.