.Δεν δέχονται τα μέτρα της κυβέρνησης οι αγρότες που «ζεσταίνουν» τα τρακτέρ


Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους εμφανίζονται οι αγρότες που δεν διέλυσαν τα μπλόκα τους. Μάλιστα, δηλώνουν έτοιμοι να κλιμακώσουν τις ενέργειές τους αποκλείοντας κεντρικούς οδικούς άξονες.

Οι εξαγγελίες του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιου Τσαυτάρη το βράδυ της Τετάρτης, μετά τη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών, φαίνεται πως δεν ικανοποίησαν τους αγρότες, που θα αποφασίσουν την εξέλιξη των κινητοποιήσεών τους την ερχόμενη Κυριακή στη Λάρισα όπου θα γίνει πανελλαδική συνέλευση του κλάδου.

Όπως ανέφεραν οι εκπρόσωποι των αγροτικών συλλόγων, τα αιτήματά τους είναι άμεσα συνδεδεμένα με την επιβίωσή τους και δηλώνουν πως δεν θα κάνουν πίσω αν δεν ικανοποιηθούν και τονίζουν ότι θα κατέβουν στις εθνικές οδούς με όσα μέσα διαθέτουν.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Αθανάσιος Τσαυτάρης τόνισε πως «οι συνθήκες δεν είναι "αριστοποιημένες" για να δώσουμε άριστες λύσεις». 

«Αναγκαστικά κινούμαστε στο πλαίσιο του κλειστού δημοσιονομικού πλαισίου. Λειτουργούμε στο επίπεδο του εφικτού, όχι του άριστου» υποστήριξε ο υπουργός στη συνέντευξη Τύπου, όπου παρουσίασε τις προτάσεις της κυβέρνησης.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.