.Σφοδρή επίθεση Παπανδρέου στο «Πρώτο Θέμα»


Με σκληρή γλώσσα απάντησε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», την οποία κατηγορεί ότι έχει αναλάβει «εργολαβία κατασυκοφάντησής» του.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού, το συγκεκριμένο δημοσίευμα, με τίτλο «Ο Γιώργος κερδίζει 1.000.000 δολάρια από τη συμφορά μας» «βρίθει ασύστολων ψευδών και ανακριβειών» όπως ότι «ανακάλυψαν 18 ομιλίες του Γιώργου Παπανδρέου με την μυθική αμοιβή του 1 εκατ. δολαρίων».
Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα «διαπνέεται από αγοραία αντίληψη για τη δημοσιογραφία και την αποστολή της» και προστίθεται ότι αυτή η αντίληψη «χαρακτηρίζει το όλο εγχείρημα της συγκεκριμένης εφημερίδας , που υλοποιείται συνειδητά και με εντεινόμενους ρυθμούς την τελευταία περίοδο».
Αφήνεται επίσης να εννοηθεί ότι ο κ. Παπανδρέου προτίθεται πλέον να προσφύγει σε ένδικα μέσα, αλλάζοντας τη μέχρι τώρα στάση του να απαντά με πολιτικά μέσα, καθώς, κάτι τέτοιο, εκλαμβάνεται ως αδυναμία που επιτρέπει και νέες επιθέσεις σε βάρος του.
Σχετικά, εξάλλου, με την παρουσία του πρώην πρωθυπουργού σε διεθνείς εκδηλώσεις, αναφέρεται ότι πρόκειται για συνηθισμένη πρακτική πολιτικών ηγετών, καθώς «αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία προβολής εθνικών θέσεων, όπως και προβολής των συγκριτικών πλεονεκτημάτων κάθε χώρας για επενδύσεις».

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.