.Τι δήλωσε ο πρωθυπουργός στην Σύνοδο Κορυφής


«Θέλουμε όλη τη δόση» ανέφερε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην αποψινή Σύνοδο Κορυφής που βρίσκεται σε εξέλιξη στις Βρυξέλλες, υπογραμμίζοντας την ανάγκη άμεσης εκταμίευση της δόσης, για την επαρκή χρηματοδότηση της χώρας και της αγοράς.

Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε στις θυσίες που έκαναν οι Έλληνες και στην πρόοδο που έχει επιτευχθεί σε δημοσιονομικό και διαρθρωτικό επίπεδο, καθώς επίσης και στην ανεργία που τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη και φτάνει σε δυσθεώρητα ύψη.

Εξάλλου, ο Α. Σαμαράς ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για την πορεία των ιδιωτικοποιήσεων στην Ελλάδα, για τα μέτρα προς την κατεύθυνση ανοίγματος της αγοράς, καθώς και για τους τρόπους τόνωσης της ανάπτυξης.

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την εκτίμηση ότι κλείνει η συμφωνία με την τρόικα μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ τόνισε ότι η Ευρώπη θα πρέπει να αναζητήσει τη χρυσή ισορροπία που περιγράφεται στην πρόταση Ρομπάι, επισημαίνοντας ότι αν υπήρχε ισορροπία στη δημοσιονομική πειθαρχία και τηνανάπτυξη στην Ελλάδα, θα είχαμε διαφορετικά αποτελέσματα.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.